JW STEAKHOUSE

JW STEAKHOUSE

Vita USDA Black Angus, impecabil pregatita, este vedeta incontestabila a casei. Aceasta carne de o savoare deosebita are marea calitate de a satisface exigentele celor mai pretentiosi cunoscatori si de a-i converti pe cei care nu sunt mari amatori de carne de vita.
Atmosfera restaurantului imbie la o discutie relaxata, chiar si pe aceia care au venit pentru un pranz de afaceri. Designul este modern si contemporan, fidel unui steakhouse tipic american– relaxat, informal, nepretentios, natural. In zona centrala, deschisa si in cele doua private dinning rooms, restaurantul poate primi pana la 170 de persoane.
Daca vita USDA Black Angus este vedeta meniului, broilerul este vedeta bucatariei. Acest echipament profesional de top prepara carnea la 750 de grade, sigiland in interior savoarea si aromele acesteia. T-bone, Tomahawk, fillet, NY strip, rib eye, porterhouse, well done, medium sau rare, oricare ar fi preferinta dumneavoastra, veti avea in farfurie o friptura desavarsita.
In fiecare zi va puteti alege steak-ul preferat urmarind tablitele Cuts of the Day si puteti cere sa fie preparat dupa preferinta dumneavoastra.
Calitatea deosebita a steak-ului este pusa cel mai bine in valoare de un vin pe masura. Iar meniul de vinuri al JW Steakhouse va fi pe plac, cu siguranta – ofera peste 100 de variante diferite, de la minunate vinuri locale, pana la vinuri premiate din Europa sau America. Gama generoasa de bourbon-uri completeaza elementele unei cine perfecte.
Fiecare vizita la JW Steakhouse va va demonstra ca ospatarii cunosc foarte bine optiunile din meniu si sunt intotdeauna bucurosi sa va asiste in a face cea mai buna alegere.
Urmariti-ne:

Vi-l prezentam pe Chef-ul bucatariei JW Steakhouse, Sorin Barbu.
Sorin este natural si firesc, la fel ca preparatele sale: autenticitate inainte de toate. De cand a devenit bucatar, Sorin se declara fascinat de complexitatea unei bucatarii moderne si profesioniste ce are ca ingredient principal pasiunea. Astazi, talentul si experienta sa isi pun amprenta pe fiecare preparat de la JW Steakhouse.
Data viitoare cand ne veti face o vizita, va invitam sa va aruncati un ochi in bucataria deschisa a restaurantului, poate il veti cunoaste personal!

BRUNCH de Duminica

Din 17 iulie si pana pe 28 august, brunch-ul de duminica se muta la
The Garden ! La JW Steakhouse, brunchurile de duminica sunt exceptionale. Acesta pot fi o ocazia perfecta de a petrece cateva ore placute alaturi de cei dragi. Extraordinara diversitate a preparatelor va va incanta cu siguranta si va va indemna sa le gustati pe toate.
Pentru copiii mai maricei (peste 5 ani) se organizeaza ateliere de creativitate, pictura, origami, jocuri interactive.
Sunday Brunch are loc in fiecare duminica de la 12:30 la 16:00.
Cost: 225 lei/persoana; acces gratuit pentru copii mai mici de 6 ani; discount de 50% pentru copii intre 6 si 12 ani.
Rezervari se pot face la 021 403 1903 si la jwsteakhouse@marriott.com

Bourbon Bar

Domnii sunt invitati sa aleaga, intr-o varianta sau alta, un bourbon whiskey maturat dupa reteta traditionala, in butoaie de stejar. Simplu, cu gheata sau in elegantul cocktail al casei, Mint Julep, un bourbon whiskey va completa intotdeauna o masa buna.
Bourbon bar este un spatiu discret si sofisticat, cu fotolii clasice de piele si semineu ambiental, unde o bautura rafinata merge cel mai bine cu o conversatie relaxata.

Passionate about first class cuisine?
Welcome to our exquisite club!