Bun venit la
JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Bun venit in cel mai potrivit loc pentru a va relaxa! Pret de o cafea, un pranz, cina sau un weekend intreg de rasfat, puteti lasa deoparte preocuparile zilnice, programarile si responsabilitatile. Misiunea noastra dintai este sa va creem un timp si spatiu prielnice pentru reflectie, pentru a va concentra asupra lucrurilor cu adevarat esentiale. Eleganta simpla a decorului, echipa prietenoasa si serviciile impecabile sunt secretele atmosferei degajate. Si ale oaspetilor fericiti, relaxati si gata de o noua zi productiva. Fumatul este interzis in interiorul hotelului. Prin urmare, va veti putea bucuara de aer curat pe tot parcursul vizitei dumneavoastra. Descopera universul de optiuni de la JW Marriott, orasul din mijlocul orasului. Fie ca vizitezi Bucurestiul, ai nevoie de o sala de conferinta sau un loc potrivit pentru intalnirea ta de afaceri, daca ti-e dor de un brunch minunat cu familia, sau vrei sa mergi la sala, spa sau la cumparaturi, JW Marriott Bucharest Grand Hotel raspunde la toate.
Follow us


Un oras in mijlocul orasului

Cu usurinta va veti putea petrece o zi sau mai multe la noi: aveti la dispozitie 6 restaurante si lounge-uri, 12 spatii versatile pentru conferinte si evenimente personale, servicii ireprosabile de catering, centru de fitness si spa, o galerie de shopping de lux cu unele dintre cele mai apreciate branduri de imbracaminte, accesorii, bijuterii, ceasuri samd, parcare VIP si multe alte servicii, toate la indemana dumneavoastra, sub acelasi acoperis.
JW Steakhouse o veritabila experienta de steakhouse american; vedeta casei este carnea de vita USDA Black Angus.
Cucina un pranz sau cina in restaurantul nostu italian va fi o adevarata excursie in peninsula, datorita decorului senzational si bucatariei autentice.
Champions restaurant si bar de sport, ideal pentru cei care vor o bere si un burger in timp ce urmaresc cele mai bune competitii sau admira impresionanta colectie de memorabilia sportive.
The Garden Terasa de vara, o oaza fermecatoare de verdeata si liniste, relaxarea absoluta pe timpul zilelor caniculare.
Vienna Lounge cafeneaua de la etajul 1 al hotelului, serveste propriul blend de cafea alaturi de selectia zilnica de prajituri proaspete si imbietoare.
Pavilion Lounge un lounge linistit si discret, numai bun pentru o cafea aromata si un croissant dimineata, sau un cocktail pe parcursul serilor.