Champions – American Sports Bar & Restaurant

Champions este un restaurant al indragostitilor. Al indragostitilor de sport. Pentru ca celebram sportul in toate formele sale: de la Regele Fotbal, la rugby si atletism, la gimnastica sau fotbal american, ciclism si F1. Champions este deschis pentru pranz si cina si va asteapta cu peste 40 de preparate delicioase. Din plutonul acestora se detaseaza deja faimosul JW Black Angus Burger, urmat indeaproape de salata cu somon marinat, sendvisuri cu friptura, nachos, aripioare picante sau calamari prajiti. Pe cele 20 de plasme si ecrane TV ruleaza in permanenta cele mai relevante competitii sportive ale momentului, astfel incat atmosfera devine incinsa la meciurile cu miza mare. Daca alegeti sa vedeti partidele hot ale sezonului la Champions, este bine sa faceti rezervari pentru locurile dumneavoastra si ale prietenilor dumneavoastra.
Urmariti-ne:

JW BLACK ANGUS BURGER

Facut din cea mai buna carne de vita USDA Black Angus, burgerul care ii poarta numele capata o savoare rafinata si in acelasi timp echilibrata, care te va face sa exclami de bucurie. Te invitam sa-l incerci! Cu siguranta te va converti intr-un burgerholic!

Sportul se traieste cel mai bine in compania potrivita

Iubim asa de mult sportul incat l-am pus si pe pereti! Colectia de memorabilia sportive, romanesti si internationale, este mandria restaurantului. Avem mingi din NBA, tricouri de NFL, crose de hochei semnate, manusi de box, tricouri de echipe nationale, autografe faimoase, biciclete vintage, ba chiar si o barna de gimnastica si un caiac… Te invitam sa faci un tur de restaurant, sa le gasesti pe preferatele tale. In restaurant veti regasi si o masa de biliard sau o tinta de darts, pentru competiile proprii din pauzele jocurilor preferate. Si cum sporturile, la fel ca o masa buna sau o seara reusita, se traiesc cel mai bine alaturi de prieteni, aduna-ti echipa si vino la Champions!

Va e dor de vara? Si noua!

Din mai pana in septembrie, atata vreme cat soarele incalzeste cu spor, ne revedem afara, la terasa The Garden.

Passionate about first class cuisine?
Welcome to our exquisite club!