Servicii complementare

La JW Marriott, timpul si energia dumneavoastra sunt o prioritate pentru noi.

De aceea ne bucuram sa va aducem la indemana o serie completa de servicii. Hotelul dispune de o serie de facilitati auxiliare localizate in incinta, astfel incat, tu vei gasi tot ce ai nevoie la doar cativa pasi.

Serviciile noastre includ un birou bancar, spalatorie si curatatorie profesionale, sala de fitness, un salon de infrumusetare si o alee intreaga de magazine exclusiviste pentru cumparaturi.

Fine Laundry

Serviciul nostru de spalatorie si curatatorie profesionala este dedicat oaspetilor care doresc sa-si mentina tinutele impecabile. Tot aici, puteti veni cu incredere pentru diferite retusuri si modificari de croitorie.
Daca aveti nevoie de un serviciu rapid, nu-i nicio problema: serviciul de curatare de urgenta va asigura returnarea hainelor curatate in cateva ore. *Serviciul de curatatorie este disponibil zilnic, intre orele 8.00 A.M. si 9 P.M.

Contact: 0723.194.221

Servicii si tarife

Fitness & SPA

Chiar daca esti departe de casa, nu ai de ce sa renunti la obiceiurile care te tin in forma. Pasionatii de miscare sunt invitati sa se antreneze la clubul World Class, aflat chiar in inincinta hotelului.

World Class ofera servicii excelente de wellness si clase variate de fitness, aerobic si cycling, disponibile in antrenamente de grup sau sesiuni individuale. Zona de relaxare si SPA este locul ideal pentru relaxarea de dupa un antrenament intens sau dupa o zi solicitanta.

Contact: 021.403.09.00

The Grand Avenue

The Grand Avenue reuneste unele dintre cele mai importante branduri de lux din lume intr-o impresionanta galerie de shopping de peste 5.000 de metri patrati. Colectii recente ale marilor case de moda, accesorii de lux, ceasuri, bijuterii sau electronice, toate pot fi gasite sau comandate in spectaculoasele magazine de pe Grand Avenue. Va asteapta branduri precum Dolce & Gabbana, Cavalli, Escada, Valentino, Louis Vuitton, Rolex si multi altii.

Cei care prefera viata de noapte se vor bucura de prezenta casinoului din cladire.

Contact: 021.403.40.30

• 500+ spatii de parcare interior si exetrior • Parcare VIP • Valet Parking in fata hotelului