O nunta ca-n povestile cu zane

Sarbatoreste povestea ta de dragoste intr-o atmosfera cu adevarat magica. Incepe drumul in doi cu bucurie in suflet si un zambet larg, caci noaptea voastra de sarbatoare poate fi chiar mai frumoasa decat ti-ai imaginat-o.
Scarile de marmura, doua sali de balde poveste, interioarelesofisticate, precum si dotariletehnice performante si echipadedicata, gata sa se ocupe de cel mai micdetaliu– aceasta este reteta JW Marriott pentru nunti inspirate din basme.
Spune-ne cum ti-ai dori sa fie seara ta speciala si echipa noastra te va ajuta sa organizezi nunta perfecta pentru tine. Este noaptea in care vei straluci, deci relaxeaza-te si bucura-te de eveniment. Noi ne vom ocupa de restul, iar tu vei avea o nunta la fel de unica precum este si povestea ta de dragoste.
Keep the love flowing

Doua sali de bal magice

Grand Ballroom este un spatiu generos si elegant, luminat natural, ce poate gazdui pana la 360 de invitati in 633 metri patrati.
Sala poate fi organizata in patru sectiuni diferite, cu ajutorul peretilor mobili.
Cu aproape 4 m inaltime, multa lumina naturala in timpul zilei, culori calde seara si candelabre de cristal, Grand Ballroom este spatiul ideal pentru evenimente pline de gratie. Dotarile tehnice moderne includ video-proiectoare, ecrane incorporate, sisteme de iluminat inteligente si sisteme audio controlate prin Ipod.

Constanta Ballroom
Cu o suprafata de 350 metri patrati si peste 7 metri inaltime, Constanta Ballroom este oincapere plina de farmec, cu multa lumina naturala, candelabre impozante si un interior cu decoruri discret elegante.
Sala poate gazdui pana la 180 de invitati si beneficiaza dedotaritehnice moderne(video-proiectoare, ecrane incorporate, sisteme de iluminat inteligente si sisteme audio controlate prin Ipod).
Probabil ca de multe ori ti-ai imaginat cat de frumoasa va fi petrecerea ta de nunta. Intelegem deci ca presiunea este mare, la fel si asteptarile tale. Este momentul sa te relaxezi, sa ai incredere in noi si sa vezi cum echipa noastra de experti iti va transforma visul in realitate.
Motivele pentru care clientii nostri aleg sa ne incredinteze cu seara lor speciala sunt numeroase: interioarele cu stil versatil, optiuni de personalizare si intotdeauna delicioase pentru cina festiva si sprijinul unei echipe de profesionisti, care se ocupa de fiecare amanunt al petrecerilor. Tot ce ti-a mai ramas sa faci este sa te bucuri alaturi de invitatii tai.
Pentru nuntile care nu au loc la JW Marriott, poti sa verifici optiunile noastre de meniu la JW Marriott Outside Catering Service.

Explore details

Fa cunostinta cu gazdele tale


Dana CioacaPasionata de frumusete si de delicatete, dar cu un spirit organizatoric si un rationament infailibile, Dana este un adevarat catalizator pentru petreceri superbe. Ea va descrie povestea voastra cu pasiune si charisma si va va ajuta sa fiti lipsiti de orice grija pe parcursul petrecerii.

Livia AgrigoroaeiLivia si-a inceput cariera la Marriott Denver West,Colorado, unde a invatat de la profesionisti secretele nuntilor de neuitat. Astazi, are o experienta vasta, multa pasiune si o energie pe masura.
Livia este persoana care te va sfatui si secondade-a lungul fiecarei decizii si cea care se va asigura ca totul se desfasoara exact asa cum era planuit.

Sarbatoreste cu stil

Impresionantele sali de bal de la JW Marriott, Grand Ballroom si Constanta Ballroom, pot gazdui si alte evenimente speciale din viata dumneavoastra, precum aniversari sau botezuri. Prin serviciile ireprosabile si dotarile moderne, echipa noastra experimentata va organiza un eveniment memorabil, planificat cu atentie, pana la cele mai mici detalii.